Advies, ontwerp & styling

U bent bij Zas & Zo aan het juiste adres voor al uw vragen op het gebied van interieuradvies en -styling.

Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen. Tijdens dit gesprek bespreek ik samen met u uw woonwensen, uw budget en kijken we wat de beste invulling zou kunnen zijn.

mogelijkheden-lamp
Geen standaardpakketten maar maatwerk

In tegenstelling tot veel interieurstylisten, werk ik niet met standaardpakketten. Voor iedereen maak ik een aparte offerte, speciaal aangepast aan de wensen van de klant. Deze offerte is afhankelijk van de omvang van het project en van uw wensen. Voor iedereen dus persoonlijk op maat gemaakt!

Locatie
Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Apeldoorn. Mocht u buiten Apeldoorn wonen: geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Interieuradvies valt binnen bouwdepot
Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht, of een bestaande woning grondig gaat verbouwen, dan kan mijn interieuradvies worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.

Voorwerk
Voorafgaand aan ons gesprek is het wenselijk dat u al wat voorwerk doet, zoals plaatjes van uw gewenste interieur verzamelen uit woontijdschriften of van internet. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het uiteindelijke advies.


mogelijkheden-zaszo-verkoop-winin3

Zas & Zo geeft u interieur advies om uw woning verkoopklaar te maken.

Vaak kan er met simpele middelen een mooi resultaat bereikt worden om uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs verkocht te krijgen.

Ik geef u mondeling advies, zodat u zelf aan de slag kunt om uw woning in orde te krijgen voor verkoop. Mocht u het werk liever uit handen geven, dan zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt.

mogelijkheden-zaszo-verbouwing
Na de bouw van ons huis, weet ik als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken.

Indelingen in het nieuwe huis, wel of geen open haard, lichtinval, materiaalkeuzes, enzovoorts. Vooraf moeten veel keuzes worden gemaakt.

Ik wil u daar graag bij helpen. Wellicht breng ik u op nieuwe ideeën!

Tevens kan ik met u mee naar leveranciers van materialen of deelnemen aan besprekingen met de installateur of sanitair leverancier. Op deze manier kan het plaatje helemaal compleet worden gemaakt.

mogelijkheden-shopping
Wilt u dat ik, naar aanleiding van mijn advies of ontwerp, met u mee ga om nieuwe meubels en accessoires te kopen? Dat kan!

Tijdens het winkelen kan ik u advies geven over de afmetingen van de meubels, de kleur, de materiaalkeuze en het soort accessoires. Ook kan ik, vaak tegen een gereduceerd tarief, bepaalde meubels en accessoires leveren.

Interieuradvies cadeau geven!

Vrienden of bijvoorbeeld familie, die op het punt staan te verhuizen, net verhuisd zijn, of personen die gewoon even een frisse wind in huis kunnen gebruiken?
Geef interieuradvies cadeau, gegarandeerd succes! De cadeaubon wordt mooi voor u ingepakt.