img
Project Details
Naam Kinderkamers Datum 06 vr 2016 Categorie Slaapkamer Stylist Saskia de Ruiter - van der Velden

Kinderkamers

Meisjestienerkamer
Van een meisjeskamer werd een stoere tienerkamer gemaakt, in de kleuren kleigrijs en wit, gecombineerd met gele accessoires. Op de muur werd met een vlak gewerkt, wat eerst met magneetverf werd geverfd en daarna met muurverf in de kleur kleigrijs. Op een ander deel van de muur, naast de deur, werd ook magneetverf gebruikt. Door het gebruik van magneetverf, kan voortdurend met ander muuraccessoires gewisseld worden, zonder te boren. Als nachtkastje werd een metalen ladekastje van Ikea gebruikt. Om de witte houten vloer te “breken” werden twee vloerkleden gebruikt: één naast (en gedeeltelijk onder) het bed en één van jute onder de kledingkast.

Meisjeskamer
De rood-witte kinderkamer heeft lieve elementen, zoals het bed van Timzowood, met een bijpassend nachtkastje. Achter het nachtkastje is gekozen voor een paneel, welke bekleed werd met behang. De accessoires werden gekozen in de kleur rood, wat mooi afsteekt tegen het witte bed, de witte muren en de witte vloer.

Jongenskamer
De jongenskamer oogt fris en stoer door het gebruik van blauw/grijs tegen de witte muren en de witte vloeren. Gekozen werd voor kussens en plaids met sterren. De oude legerkist achter het bed en de staande bureaulamp naast het bed, maken het plaatje compleet. In deze kinderkamer werd veel gewerkt met metalen blikken, welke dienst doen als opbergplek voor bijvoorbeeld speelgoed en als pennenblik op het lessenaartje.

Klik op de foto voor het volledige beeld.

Fotogalerij