Less is more

Zas & Zo is gespecialiseerd in interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling, voor zowel particulieren als bedrijven.

Het staat voor een tijdloze, rustige inrichting, waar natuurlijke materialen een grote rol spelen, afgewisseld met industriële accessoires en stoere elementen. En ook hierbij geldt: Less is more…

Een goede basis is het halve werk. Op deze manier kan er met accessoires op een simpele wijze weer een andere sfeer gecreëerd worden. Natuurlijke kleuren als basis zijn bij mij favoriet, zoals wit, zwart, grijstinten, taupe en bruintinten. Ik volg graag de nieuwste trends, maar deze zijn voor mij niet doorslaggevend in een interieur. Een tijdloze basis is voor mij veel belangrijker.

Je thuis voelen in je eigen huis is niet vanzelfsprekend. Of een fijne werkplek hebben in plaats van een onpersoonlijk kantoor… Toch is dit mogelijk, vaak met simpele oplossingen, voor elk budget.

Kennis maken

Mijn naam is Saskia de Ruiter, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen: 2 dochters en 1 zoon. Wij zijn woonachtig in de buurt van Apeldoorn, op de prachtige Veluwe.

Interieur is altijd een grote hobby van mij geweest. Al van jongs af aan was ik in mijn slaapkamer aan het schuiven en aan het veranderen. Toch heb ik een hele andere studierichting gekozen: Ik wilde mijn droom achterna gaan om verloskundige te worden. Na een aantal jaar hierin werkzaam geweest te zijn, moest ik helaas stoppen in verband met rugklachten. In deze periode heb ik mijn hobby niet laten vallen. Sterker nog, ik ging mij hierin steeds meer verdiepen om vooral een eigen stijl te ontwikkelen.

Tijdens de bouw van ons droomhuis, kon ik mij helemaal uitleven in het ontwerpen, indelen en inrichten van ons huis. Wat kreeg ik hier veel energie van!

Want hoe belangrijk is het niet om een thuis te creëren, waar je je fijn voelt, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen, familie en vrienden kunt ontvangen, maar vooral waar je je prettig voelt met alle spullen om je heen en je eigen sfeer kunt creëren.

Wonen zoals jij bent!

Nadat steeds meer mensen mij om advies vroegen over hun interieur, besloot ik om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ik ben studies op het gebied van interieur gaan volgen en ik ben mij nog meer in de laatste trends gaan verdiepen, zonder daarbij mijn eigen stijl te verliezen. De geboorte van Zas & Zo was een feit, om in verloskundige termen te spreken.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden na het bekijken van mijn site?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

  • +31(0)6 4132 4143
  • info@zasenzo.nl