Duivendaal 1C

Op een mooie en rustige locatie in 'Park Duivendaal'

Dit appartement is één van de zeven unieke appartementen die gerealiseerd gaan worden in het gebouw ‘Duivendaal 1’, gelegen op een uniek terrein met monumentale gebouwen in een groene omgeving met karakteristieke bomen.

Bouwjaar2020
Wonen102 m²
Kamers3
Woonlagen4 woonlagen

Omschrijving

Op een mooie en rustige locatie in “Park Duivendaal”, tegen de binnenstad van Wageningen gelegen nieuw te realiseren 3-KAMER APPARTEMENT in het souterrain met royaal terras (15 m²) op het zuidoosten en eigen parkeerplaats.

Dit appartement is één van de zeven unieke appartementen die gerealiseerd gaan worden in het gebouw “Duivendaal 1”, gelegen op een uniek terrein met monumentale gebouwen in een groene omgeving met karakteristieke bomen, waar zowel het stadcentrum, de schouwburg en het park op loopafstand zijn.

Verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel en warmteterugwinunit. Origineel bouwjaar ca. 1882, de appartementen zijn/worden nieuw gerealiseerd in 2019. Woonopp. ca. 102 m². Inhoud 350 m³.

Indeling

Entree/hal, inpandige berging met aansluiting wasapparatuur, toilet met fonteintje, gang, riante living met dubbel openslaande deuren naar het terras, open keuken, 1e slaapkamer met badkamer voorzien van douche en wastafel, 2e slaapkamer met een walk-in closet en een open badkamer voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel.

Ligging

Wageningen kent een levendige en compacte binnenstad met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en terrassen. De gezellige sfeer wordt versterkt door de aanwezigheid van de universiteit. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd. Kortom een bruisende stad, met de voordelen van een kleinschalig karakter en een veelzijdige omgeving.

Neem contact op >